Nælde-klokke

oprettet d.

Nælde-klokke

Nælde-klokke er endnu en af vores meget fine planter i Danmark, der oplagt kan anvendes til pryd og gavn i haverne rundt omkring. Den får store klokkeformede blomster i en vældig fin blå farve. Navnet og de groft savtakkede blade til trods, så er planten ganske ufarlig og ’u-brændbar’, men blomsterne er en stor attraktion for bierne.

Den er hjemmehørende, og ligesom alle klokkefamiliens planter, så er den virkelig fin og yndefuld. Nælde-klokke blomstrer i juli og august og bliver op imod 70-90 cm høj. Den passer rigtig godt ind i en skovhave eller som en fin pryd i havens staudebed. Stænglen er ret kraftig, og gør således også planten egnet til at bruges solitært, i potter og højbede.

Den kan findes på de virtuelle hylder i frøbutikken, i afdelingen for vilde planter :-)

Hvis du ikke er interesseret i denne skønne plante, så er du selvfølgelig velkommen til at bruge en ledig stund på at kigge ind i min frøbutik, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er en række skønne frø til haven.


Kommentar(er) 3

 • Max Bent
  Max Bent

  Har du brug for et akut lån for at rydde din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for et lån konsolidering eller realkreditlån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os på e-mail: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyder lån til interesserede med en rimelig rente på 2%. Rækkevidden spænder fra 5.000,00 Euro til et maksimum på 100.000.000,00 Euro.

  Svar

 • Dr James Eric
  Dr James Eric

  Get help for all your financial problems. Contact Union Solutions to access a wide range of loan facilities. Contact for more information: financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

  Svar

 • kroos
  kroos

  Hej, Er du interesseret i et lån, hvis ja, kontakt lidya finansieringsselskab, du skal vende tilbage til os for øjeblikkelig behandling af lånet gennem nedenstående detaljer: Kontakt os venligst via e-mail. E-mail: lidyafinance9@gmail.com www.lidya.info Whatsapp telefon: +12133737676 Ansøg om et lån på 3 %

  Svar

Skriv din kommentar