Hvor vild er du - og din have?

oprettet d.

Er du tilpas vild? 

 

En have kan være vild på mange måder. Nogle ønsker flere insekter med en vildere have. For andre handler det om at bruge mindre tid på at fjerne ukrudt.

 

Vi har alle haver på hver vores måde. Nogle har et klart mål, som de arbejder løbende på. Andre tager det skridt for skridt. 


 


Kommentar(er) 1

  • Bodil Nissen
    Bodil Nissen

    Hej i Vild Med Frø Jeg synes, som biolog, det er rigtigt dejligt, at I medvirker til at gøre de danske haver mere vilde :) Jeg vil dog advare mod at sælge og købe frø af Febernellikerod, fordi det kan få den modsatte effekt; at folk bliver trætte af den vilde have, fordi Febernellikerod spreder sig så voldsomt. Dens frø hænger nemlig fast i muse-, hunde- og kattepels men også i vores tøj, og kommer dermed vidt omkring. Det kan være tidkrævende at fjerne frøene, og det er også tidkrævende at fjerne planterne, fordi rødderne sidder godt fast. På billedet af febernellikerod kan man ikke se, at blomsterne er meget små og ikke bidrager men noget æstetisk i haven. Planten er almindeligt forekommende, så det bidrager ikke til øget biodiversitet at så den. Men venlig hilsen Bodil

    Svar

Skriv din kommentar